ПРЕПОРАКИ ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА
Препораки за онлајн настава
ПРОТОКОЛ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ
Алгоритам, Кодекс и Протокол за постапување
РАСПОРЕДИ ЗА ВЛЕЗ И ЅВОНЕЊЕ
Распоред за влез, Распоред на ѕвонење за онлајн и физичка настава
Имате прашања?

За училиштето

Ова е голем ден за сите првачиња. Ги пречекавме со насмевки и песна, им посакуваме многу успех по патот кој го почнуваат денес, зачинет со многу нови пријателства и стекнати знаења.✏🎨📕🎶⚽️🍀

Ovo je veliki dan za sve đake prvake. Dočekali smo ih sa osmjehom i pjesmom, želimo im puno uspjeha na putu kojim danas kreću, začinjen mnogim novim prijateljstvima i stečenim znanjem.✏🎨📕🎵⚽️🍀

Приемни денови на наставници за родителите за учебната 2022-2023

Приемни денови на наставници за родителите за учебната 2022-2023